Om utflyktsverige.se

Antal platser på Utflyktsverige: 1335

Utflykt Sverige är en ”reseguide”, där platser i Sveriges kommuner presenteras med korta informationstexter, illustrerande fotografier och kartor. Vissa platser kan vara nära kopplade till upplevelser och turism, medan andra är knutna till specifika företeelser i olika kommuner.

Utflykt Sverige är uppbyggd som ett mellanting mellan en blogg och en wiki. Detta innebär att även efter att en ny plats publicerats kan den redigeras beroende på att uppgifter blivit inaktuella eller tillkommit. De olika platserna redigeras därmed kontinuerligt som på till exempel Wikipedia.

Utflyktsverige är under ständig utveckling. Följ hur nya platser läggs till på en karta med de senaste 100 platserna. Få de senaste platserna via ett RSS-flöde eller via Twitter (endast platstweets). I platsarkivet finns samtliga platser upplagda i tidsordning. Följ utvecklingen som den beskrivs i utvecklarbloggen eller på Twitter.

Utflyktsverigetroll

En av Utflyktsveriges flitiga medarbetare.

Utflyktsverige drivs för närvarande framför allt av Kristian Nilsson, som är verksam i Malmö och på Småländska höglandet. Kontakt: utflyktsverige[at]gmail.com

Copyright

Allt originalmaterial (text, bilder mm) på Utflyktsverige.se är CC-BY-SA. För andra bidragsgivare på Utflyktsverige.se gäller respektive copyright.

Kommun- och länsvapnen är från Wikipedia. Länk till vapnens originalsida finns från vapenbilden på kommun- och länsportalsidorna.

Kontaktformulär

Kommentera